Het is weer dinsdag geweest, en dus was er de wekelijkse Kamervragen-rubriek op radio1! Samen met politieke medejunkie Jurjen van den Bergh pikten we er deze week een vraag van SP-kamerleden Tjitske Siderius en Renske Leijten uit.   De SP-kamerleden vragen om meer informatie over ’gezondheid.nu’, een website waar mensen hun eigen zorg bij elkaar kunnen crowdfunden. Dit verzet tegen de participatiesamenleving zie je vaker opborrelen bij de SP. Zij vertegenwoordigen er een standpunt mee van een minder mondige en opgeleide achterban, die graag de zekerheid van de verzorgingsstaat willen. Daarover publiceerde het SCP deze week een  mooi rapport .   Het item is  hier  terug te luisteren.

Het is weer dinsdag geweest, en dus was er de wekelijkse Kamervragen-rubriek op radio1! Samen met politieke medejunkie Jurjen van den Bergh pikten we er deze week een vraag van SP-kamerleden Tjitske Siderius en Renske Leijten uit. 

De SP-kamerleden vragen om meer informatie over ’gezondheid.nu’, een website waar mensen hun eigen zorg bij elkaar kunnen crowdfunden. Dit verzet tegen de participatiesamenleving zie je vaker opborrelen bij de SP. Zij vertegenwoordigen er een standpunt mee van een minder mondige en opgeleide achterban, die graag de zekerheid van de verzorgingsstaat willen. Daarover publiceerde het SCP deze week een mooi rapport

Het item is hier terug te luisteren.

Comment